Verwarring rond spoor 1B in Antwerpen Centraal gaat viraal op Twitter

Een discussie rond spoor 1B in het station van Antwerpen Centraal ging afgelopen weekend viraal op Twitter. Een pendelaar mistte zijn trein nadat hij tevergeefs op zoek was gegaan naar spoor 18 terwijl hij eigenlijk op spoor 1B moest zijn.

Op Twitter ontstond algauw een (toch wel bijzondere) discussie over spoor 18 / 1B. Veel reizigers vinden de weergave op de schermen te onduidelijk. Onder de hashtag #spoor18 deelden Twitter-gebruikers massaal hun mening over de kwestie. Ook ^Phil van de NMBS mengde zich in de discussie.

Hoeveel sterren geef je dit idee?

Klik op een ster om te beoordelen

Totaal gemiddelde 1 / 5. Aantal 1

Nog geen sterren, wees de eerste!

Je vond dit een geweldig idee!

Ben je al lid van onze groep op Facebook?

Delen:

Geef een reactie