Opnieuw een bus Brugge – Damme

Brugge is zeer toeristisch, maar sommige toeristen gaan graag buiten de ‘begaande paadjes’, en dus ook naar het minder bekende Lissewege en Damme. Lissewege is goed te bereiken met de trein, Damme daarentegen is praktisch onbereikbaar met het openbaar vervoer.

Door besparingen bij De Lijn werd de bus naar Damme gereduceerd tot tweemaal per dag voor het leerlingenvervoer. Het aanbod schiet duidelijk tekort en daarom stellen we voor om lijn 43 Brugge Station – Damme Plaats opnieuw te laten rijden. Via het historische centrum gaat het naar de rand van Brugge, en verder naar Damme.

Deze lijn wordt gezien de route doorheen het stadscentrum het best uitgevoerd met compacte stadsbusjes.

Route

Interactieve kaart bus Brugge Station – Damme Markt

Hoeveel sterren geef je dit idee?

Klik op een ster om te beoordelen

Totaal gemiddelde 0 / 5. Aantal 0

Nog geen sterren, wees de eerste!

Je vond dit een geweldig idee!

Ben je al lid van onze groep op Facebook?

Delen:

Geef een reactie