‘Achteraan instappen in de bus moet mogelijk blijven’

TreinTramBus wil dat de plastic schermen, die de buschauffeur afschermen, verdwijnen en dat vooraan instappen weer verplicht wordt. Nu de coronamaatregelen stilaan gelost worden is het een kwestie van tijd voor alles weer het “oude normaal” wordt.

Instappen via de achterdeur moet ook in de toekomst mogelijk blijven, aangezien dit aanzienlijke tijdwinst kan opleveren bij het in- en uitstappen aan drukke haltes. Bovendien zorgt het voor een betere doorstroming in de bus.

De plastic schermen die de buschauffeur afschermen houden we best nog een tijdje aan totdat de mondmaskers niet meer verplicht zijn. Als instappen weer vooraan kan, moet het ook mogelijk zijn om uit te stappen via diezelfde deur.

Hoeveel sterren geef je dit idee?

Klik op een ster om te beoordelen

Totaal gemiddelde 2.2 / 5. Aantal 13

Nog geen sterren, wees de eerste!

Je vond dit een geweldig idee!

Ben je al lid van onze groep op Facebook?

Delen:

Geef een reactie